image1 image2 image3

Fényszóró polírozás 5.kerület röviden,tömören a lényeg.

Gépjárműve matt,homályos fényszóróit magas szakmai tapasztalattal sok esetben akár újszerű állapotúra tudjuk felújítani.

Mennyi ideig tart a fényszóró polírozás?

A fényszóró polírozás 2 db fényszóró esetén 0.5-1 óra, ezért nálunk ez  megvárható.

Szükséges-e időpontot kérni fényszóró polírozáshoz?

Nem.Azonban gumiszervizként is működünk, így javasoljuk az időpont egyeztetést telefonon keresztül, akár már a mai napra is a 06 70 942 2140 telefonszámon.

Hol végzik a fényszóró polírozás t  helyileg?

Címünk:16.kerület Újszász utca 51, gumiszerviz.  (Kapcsolat menü pont)

Ki kell-e szerelnem a fényszóró kat a polírozás hoz?

Nem,mi sem szereljük ki az autóból,de amennyiben úgy gondolja,kiszerelt állapotban is hozhatja hozzánk.

Miért válasszam Önöket?

Folyamatosan figyelemmel követjük ezeknek a speciális anyagoknak,és technológiáknak a fejlődését, és most is a legújabb, legjobb minőségű anyagokat alkalmazzuk. Már a kezdetekkor foglalkoztam  a fényszóró polírozás sal, hatalmas szakmai tapasztalatra tettem szert, rengeteg fényszórónak adtam vissza eredeti csillogását. Erre szokták azt mondani, hogy szinte csukott szemmel is menne. Ne tévesszen össze minket olyan "szakemberrel" aki hétvégente megcsinál egy egy autót, aki összesen felújított 20-30 autót. Az még mindig semmi. Több száz autó jelenti a tapasztalatot.

Házhoz is kihívhatóak fényszóró polírozáshoz?

Igen.Amennyiben úgy gondolja,ki tudunk menni az 1. 2. 3.  4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 18. 19. 20. 21. 22. 23.  kerületekbe is fényszórót polírozni.

Amennyiben máshol elrontották, nem elégedett az eredménnyel, szintén keressen bennünket. Legyen a fényszóró polírozással  kapcsolatos bármilyen kérdése,szívesen segítünk.

Fényszóró polírozás ról egy kicsit  bővebben:

A korszerű autókba épített fényszórók fényerejük, fényük és elektronikájukat tekintve különbözőek azonban abban megegyeznek, hogy a külső burkolatuk egységesen polikarbonátból készül. Ennek a műanyagnak pozitív jellemzője, hogy relatíve hőálló, kemény, ezáltal karcálló.

Számos előnyös tulajdonsága mellett negatívumként viszont fel lehet hozni, hogy többek között az UV sugárzás hatására felülete  matt lesz. A matt felület egyrészről esztétikailag sem előnyös, másrészről problémát jelent a fényszóróból kijutó fénymennyiség szempontjából is, ugyan is az újkori állapothoz képest negyedére is csökkenhet a fénymennyiség. Ez a folyamat viszonylag lassú, több hónap lefolyású, ezért is inkább a lámpa búra külsejére lesznek figyelmesek az autó tulajdonosok, mint sem a lecsökkent fényerőre. Legkésőbb a műszaki vizsgáztatásnál szembesülünk a problémával, mert a sikeres műszaki vizsga kizáró tényezője a nem megfelelően beállított, vagy az opálos fényszóró.

Erre a problémára több megoldás létezik:

Vásárolhat vadonatúj lámpákat.Ilyenkor a költségekhez hozzá kell számolni a csere munkadíját is,bár néhány típusnál házilag is megoldható a beszerelés,valamint a fényszórók csere utáni beállítását is.Azonban nem kell feltétlenül cserélni az olykor méreg drága fényszórókat,mert megoldásként választhatja szolgáltatásunkat is, amelynek lényege, hogy a fényszórókat megbontás és kiszerelés nélkül újítjuk fel.

A fényszóró polírozás röviden a teljesség igénye nélkül a következőkből áll:

Szemrevételezés után tapasztalatunk és a típus ismerete alapján több fokozatban polírozzuk a matt felületet, amelynek eredménye képen csillogó szinte újkori állapot nyerhető vissza.

Viszont, amennyiben csak ennyit csinálnánk,akkor valóban előfordulhatna, hogy pár hét eltelte után ismét olyan állapotba kerülne a fényszóró, mint felújítás előtt.Ezért támaszkodunk a 2 évre visszamenőleg megszerzett tapasztalatunkra, a gondosan megválasztott kizárólag erre a célra kifejlesztett minőségi anyagokra, és a mindig betartott technológiai lépésekre.

A fényszóró polírozás befejező fázisa, hogy UV sugárzásnak is ellenálló  réteggel vonjuk be a felületet, amely szintén azt hivatott segíteni,hogy a felújított fényszórók minél tovább megtartsák állapotukat.

Megválaszolatlan kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, próbálunk segíteni Önnek!

Minden like-ot, megosztást előre is köszönünk, munkánkat ismeri el velük.

...

2020  Thomas Garage Gumiszervíz | Fényszóró polírozás  globbers joomla templates