Autóklíma tisztítás, és fertőtlenítés egyszerre:

Az autó klíma működéséből eredően előbb utóbb tisztítást, és fertőtlenítést igényel. Évente esetleg kétszer, háromszor, de egyszer mindenképp.

Klíma tisztítást a legmodernebb, legújabb eljárással végezzük. Autója utasterébe elhelyezünk egy ipari ózongenerátort, amely nagy mennyiségben termelt ózont juttat a levegőbe, és ilyenformán keringteti azt az utastérben, és a műszerfal levegőcsatornáiban egyaránt. Ennek eredményeképpen nem csak a klíma elpárologtatóját tisztítja, fertőtleníti, ha nem az utastér és légcsatornákat még a legeldugottabb részeken is. Ez által az utas tér is friss illatú lesz, még a dohányfüst szagtól is mentes.

Ajánlatos először március, április, május környékén alkalmazni, legkésőbb június hónapig.


Idézet a wikipédiából:

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.


Természetesen nem csak autók utastereihez, és klíma rendszereihez, ha nem lakások, szobák fertőtlenítéseihez, szagtalanításához is használhatjuk. Például festés után egyből elmúlik a festék szag a szobában is.

Bérlési lehetőségről érdeklődjön nálunk személyesen, vagy telefonon keresztül.


Autó klíma töltés:

Teljesen automata klímatöltő géppel végezzük a klíma töltést, akár beavatkozás nélkül is.

FELTÖLTÉS ALATT...

2019  Thomas Garage Gumiszervíz | Fényszóró polírozás  globbers joomla templates